Hur kunde jag göra så egentligen?...



Vimmspanna, skruttägg och flummo som jag är glömde jag en viktig del av min mini familj!...  Hur?, ja jag vet inte själv faktiskt. det här är ju någon som betyder något så otroligt mycket för mig.

Jonas min "brother from another mother, och pappa så klart" du är ju en som alltid funnits där. Det va ju du som hämtade hem mig första gången ifrån Ljusdal tillexempel. En riktig klippa för mig! Och alla sena nätter som jag ringt, vem fanns jämt där för att hämta mig eller prata med mig, jo Du! För att inte tala om mårnarna då du kommit och räddat mig. Det finns inte annat än kärlek till dig! <3





Motsattsen till roligt...





...:: Åhh gud det är INTE roligt att plugga::...














Det som gör mig till mig...



Det är nu över 1.5 år sedan jag fick börja om. Hur många får egentligen en andra chans att starta upp sitt liv, att göra saker annorlunda?.. Ha! det fick jag iaf. Jag är väldigt tacksam för det också, vågar nästan inte tänka på hur mitt liv skulle vara idag om det inte tagit slut. 

Jag är nu en glad (för det mesta, jag manar vem har inte lite sämmre dagar) och bubblig person, som bygger upp sig själv mer och mer för varje dag. Så snart kanske jag är som mig igen, det som slår mig mest är att det tar så lång tid. Jag är även så himla över beskyddnade över mig själv. Förr kunde jag dyka in i förållanden som sprack lika fort igen men jag studsade tillbaka lika snabbt, jag va inte lika lätt att få ur balans förr som jag är nu förtiden och nu menar jag förr som för ca 7 år sen.

Jag måste faktikst erkänna att jag va bitter förr.. eller både bitter, ledsen, sårad och otroligt borttappad i vem jag var. Men nu är jag mest rädd, rädd att utsätta mig för och hamna i samma situation igen. Tyvärr så går det ut över de som inte förtjänar det alls, de som inte har något alls med allt detta att göra. Men det är enbart för att jag är lite slutan just nu. Så om ni orkar hålla ut lite till så är jag nog snart framma och redo att våga. 

Har ju många att tacka för att jag kommit en sån bra bit på vägen min familj själv klart och min lilla mini familj som innehåller de bästa människorna i världen ja Sofie, Rosanne, Hanna, Madde, Malin, ni får mig att må bra på så många olika sätt och vis. Ni är mitt allt.

Och Emme som är min bort flugna stjärna, du är inte bara min familj du är min själsfrende och den som alltid orkar med att lyssna. Min minnen med dig håller jag hårt i.

Gunilla du är min nyfunna lilla stjärna, jag är jämt så glad när jag är med dig. Så skönt att ha hittat nån som är på samma plan som mig. Du är nu tyvärr stämplad för livet vare sig du vill det eller inte, välkommen till mini familjen.

Martin.. ja vad ska man säga, jag älskar ju dig det vet du, du finns jämt där. Även fast du är svår att få tag i ibland.

Jag måste även räkna in en otroligt härlig människa i min lilla mini familj, Jesper du är helt klart en av de härligaste och underbaraste människorna jag har träffat. Du tackar aldrig nej till att höra om min helg eller de konstiga saknerna jag lyckats med. Du skrattar bort det pinsama med mig och tillför otroligt mycket logiska och bra åsikter i mina problem. Tack, du gör jämt mig på bra humör. 


Finns även andra människor som gör stor inverkan på mig just nu och som jag håller väldigt nära hjärtat, men jag tänker inte sätta sånna namn här.



...


Carolina Liar - I'm Not Over


 

Love...




Boyce Avenue whit Snow Patrol's - Chasing Cars (acoustic)



Läskigt...


Ja det måste ni ju alla ha konstaterat vid det här laget att dom är läskigt lika varandra...

               



...läskigt!


Madagascar 2...



Kikade på denna härliga film i morrse...

   




...


The Killers -  I've got soul but I'm not a soldier

...






Kullerbyttor, lekar och tok...


Ja det är vad min skoldag har handlat om. Fast egentligen har den handlat om barns och ungdomars sensoriska och motoriska utveckling.  Vi och då menar jag min grymt underbara och härliga klass har lekt lekar som "Hus, människa och orkan", mördar leken och även tillits övningar.

Hemma har jag varit lite ur balans kan man säga, men det vill jag inte prata om...



N
ä nu ska jag göra kväller.. blä, skit dag!




Dagen som den var...


06.30 - Klockan ringer och som alltid "Znoosar" jag i typ 30 min innan jag släpar mig upp, fixar till mig och äter frukost med mina vänner i The Voice.

08.32 - Hoppar på bussen mot skolan, hoppar av vid  Boulognerskogen och prominerar sista biten. Och kan lova att det va kallt i dag.

09.15 - Föreläsning om Fysisk och Motorisk utveckling. Måste säga att det av en ganska seg föreläsning men det va  iaf bra.

12.00 - Skoldagen är nu slut, Snylltar snålskjuts av Patrik ner på stan där vi plockar upp Sofie  för att sedan fortsätta bort till Gavlegårdarnas huvudkontor. Efter lite små prat i loby sofforna får vi komma in så att Sofie kan skriva på sitt lägenhets kontrakt, yes nu är gofisen Gävle bo! Vi fortsätter sedan med en runda på stan för att försöka hitat en nyårs klänning till mig.. men tyvärr så hade jag ingen tur.

15.40 - Kramar Sofie hej då och kliver på 2:an hem. Väl hemma dunnsar jag ner i soffan och känner mig lagomt trött men är fullt medveten om att det är förbjudet att sova vid 16-tiden. Så jag får väl leka lite kock oh fixa lite mat, stekt korv, mos med rivna morrötter, broccoli och citron/jordgubbs vatten att dricka.  *mumms*

18.00 - Star Gate Atlantis, ja jag vet.. jag är en geek! Jag skyller helt ärligt på mina föräldrar som hjärntvättade mig med den här serien när jag bodde hemma.

21.00 - Tfn umgås med Karro och pratar om allt mellan himmel och jord, som hennes kristaller i öronen som ska "skakas om" på onsdag och hon sedan varken får vicka på huvudet lr sova på 24 timmar (hur  fan ska det gå till?!)..  

22.23 - Dax att sova satt man är pigg tills imorgon då vi har Praktisk övning i Idun, vad det innebär att vi ska göra får ni höra imorgon.











Go natt...                                     

Världen runt om...


Sitter tryggt i min soffa och funderar lite... imorgon åker några hel goa killar till Afghanistan i 6 månader för att.. ja hur va det nu han sa "eskort av hjälporganisationer och vip, social och showforce patrols, operationer med lokal polis och militär, med mera" och i en annan del av sverige så sitter en helt underbar människa som för ca en vecka sen fick uppleva något fruktansvärt, trotts att jag vet att du mår bra nu så ska du veta att jag iaf tänker på dig. Vänner flyttar, vissa flyttar dock närmare och  vissa vänner förändras så man förlorar dom.

Nä livet är inte alltid roligt men hur skulle det va om man bara hade ett "fluffigt ulligull liv på rosa måln" Nej, vi lär oss så länge vi lever och det är nog faktiskt så att det är dom jobbiga stunderna som vi växer av mest. Jag vet att jag har det iaf.



Interpool...


Igår efter den långa dagen med familjen på stan så kolapsade jag i soffan och hade faktiskt inga planer på att förflytta mig ens om det börjat brinna. Men efter ett och annat sms oh tfn samtal så släpade jag mig in i badrummet för att fixa till mig, nu stod umgånge och utgång av nått slag på schemat.

Rosanne över gav sin nolle värderings tillställning för att ta sig hem hit till min bror och mig och sedan fortsatte vi i samlad grupp till en kompis till min bror. Där vart det några drinkar och härliga samtal. Vid 23.30 satte vi kurs mot Interpool för att spela lite biljadr och ha trevligt. Väl inne och halvägs in i spelandet så innser vi att alkoholen tydligen gör en mer fokuserad när et komemr till biljard, japp det är säkert. Rosanne som hade drukit mest av oss alla satte boll efter boll. När kvällen va slut och ingen va säker på vem av lagen Tjej och Kill hade vunnit mest gånger splittrades vårt glade gäng och gick åt varsina håll. Jag min bror och Rosanne promenerade förbi Max på hemvägen och gjorde ett behövligt stopp, där fick vi avnjuta "god mat" och fulla "vuxna" karlar som kastade mat på varandra och åt av åtaliga bords rester.

Hemma somnade jag mätt och belåten och vaknade med gårdagen smink oh hår som såg ut som ett skatbo...


Min söndag har handlat om att göra "Nothing" och det har jag klarat av gallant!




Det du aldrig velat veta (del. 3)...


Det du aldrig velat veta


1. Har du någon gång haft ett par kalsonger på dig?
    aaa.. köpte ett par med snobben på för att sova i faktiskt.

2. Har du någon gång gråtit i skolan?
    Ja, det va en jobbig gång.

3. Sjunger du på toaletten?
    
Nä men jämt i bilen.

4.Tycker du om stearinljus?
    mm tror jag missbrukar ljus och ljuslyckotor.

5. När klippte du dig senast?
    Nån månad innan min frisör gick och fick barn, men hon är snart tillbaks vid stolen igen
    och då ska jag klippa mig igen :)...(Ingen annan än hon får röra mitt hår)

6. Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dager sen?
    Nej, det strider mot min natur.

7. Är du en beroende människa?
    Ja till viss del skulle jag tro.. är nog lite beroende av min mobil,
    min lypsyl och männsklig kontakt.

8. Tycker di om att mysa/kela?
     Jaa *ler*.. men det är ju bäste om det är med någpn speciell.

9. Vem skulel du helst träffa nu?
     :).. *hemlis*

10. Vad är ditt nuvarande uppdrag?
       Hemligt uppdrag att hitta en nyårs klänning.

11. Hur ofta tvättar du duschdraperiet?
       Varje gång jag duschar...lr?

12. Har du snickrat något nån gång?
       Ja, vore en skam annars (pappa är snickare)

*ledsen men jag orkar inte va mer kreativ än såhär för tilfället*


Familje dag...


Just nu har jag min kära bror här på besök och idag kom även mor och far ner för att ta en runda på stan och äta lite lunch med oss. Nu har dom precis åkt hem och jag och min bror har kolapsat i soffan. Hur han nu ska få mig till en pub runda ikväll har jag ingen aning om, är ju så sluuut.

Vackert...







Den känns bra...



The Fray - Vienna




...




va?!..


Nu förstår jag mig inte på mig själv.. 
det är helt onödigt och jag har ingen rätt till det alls...
Men det va iaf inge roligt att läsa...
men det är nog helt enkelt inte "meant to be"...

15 sanningar om mig...


1. Mår mer dåligt av att se djur skada sig än om människor gör det.


2. Jag älskar allt som är onyttigt.


3. Det finns 2 personer som riktigt känner mig (har nästan inte någon kontakt med dem i dagslägent)


4. När det kommer till träning och att äta nyttigt så har jag nästen ingen självdiciplin alls.


5. Shopping gör mig glad.


6. Jag tycker faktiskt om vardagen i ett förhållande.


7. Jag är för rädd för att bli kär.. eller snarare rädd att bli sårad.


8. Är ett STORT  fan av sommaren.


9. Har på tok för många skor, och fler lär det bli.


10. Jag kan vara en bitch om jag behöver.


11. Jag klarar inte av vänner som plötsligt dumpar en och bara försvinner när dom skaffar sig en pojkvän/flickvän.


12. Jag tycker faktiskt att skånska är mysigt.


13.  Min familj är otroligt viktig för mig.


14. När jag är sjuk så blir jag som en barnunge.


15. Har svårt att tröttna på serien Vänner.


det är mycket nu...







sjuk...





Det var ju bara sisådär 6-7 år sedan...


Ett underbart möte med ett mer underbart Du!

sjuk, skuldkänslor och plugg panik...

Ja precis så är det, arbetet som jag (chockerande) inte har börjat riktigt med ska in idag. Just därför valde jag att vara hemma från VFU:n idag (vilket jag i vilket fall som helst hade varit tvungen att vara idag för att jag är sjuk!).. Så jag vaknade upp i morrse och kände mig helt bombad och dimmig i huvudet så arbetet kommer inte bli gjort idag heller.. *irriterad*


En ljusglimt i min vardag är iaf min nya nät kärlek som denna gång visade sig bli i bandet Boyce Avenue, här med Coldplays Viva La vida. Vågar man säga att man tycker att deras cover är bättre än orginalet...




Vill även ge ett stort tack och en kram till en underbar vän som fått mig att må lite bättre efter ett långt tfn samtal...

...♥





...


Jag är irriterad på dig...