Laxplanka, briska och blöta byxor..


Måste säga att gårdagen va bland den trevligaste och äckligaste kvällen på länge. Det positiva va det trevliga sällskapet och det negativa va det otroligt över heta vädret som gjorde mina byxor till en swimmingpool (ja jag sa swimmingpool) pga all svett som producerades när jag i värmen satt på en läderklädd stol inne på pubben. Måste säga att jag känt mig fräschare.

 

 


 


Fail...


Vad konstigt det ser ut i tvättmaskinen. Vad hände här? Blått! Näae!


...min matta som egentligen ska vara vit och svart.

Vad vore livet utan musik... och ungar...









Lika barn leka bäst?...


Kanske inte den bästa kombon på lekkamrat precis. Skulle nog kunna gå rätt hårt till.





Midsummer time...


I år tog vi vårt pick och pack och tog oss ner till Stockholm där vi skrattade gott med vänner. Vi grillade lam, gjorde hemmagjord potatissallad med snurr och åt jordgubbar och glass. Mitt i allt hade vi musikquiz med finskt coverband och spelade rappakalja så vi grät av skratt.

 

 

 

 


 

...härliga tider i Stockholm.

Borta bra men hemma bäst...


Mellan onsdagen och torsdagen var vi hemma hos mina föräldrar för att både hämta saker till resan och för att hinna träffa dem innan vi åker den 2 juli. Det blev mys med hundarna, god mat och efterrätt och även ett perimiär dopp i badtunnan för mig och hjärtat.






Min nya bäbis...



Efter lite goda råd från en vän blev det till slut en ny bäbis och i onsdags kom den hem till mig.


 

 



Stress...



Nyss hem kommer från två härliga dagar hemme hos mor och far där det fanns god mat och en varm och skön badtunna. Nu ska det bara packas om för att ta tåget mot Stockholm för att fira midsommar. Stress stress stress.



En stjärna har slocknat...


Att ta livet för givet kan vara farligt. Visst det är något jag gör men på samma gång är jag otroligt rädd om det. En enda händelse, ett enda beslut kan avgöra ditt öde och i natt var det Ryan Dunns liv som fick ett abrupt slut och hans öde är nu skrivet bland stjärnorna. Även fast jag inte känner honom så har han ändå varit en del i mitt liv då jag följt honom och de andra killarna i Jackass. Och jag måste säga att det känns alltid lika ledsamt när någon man tycker om försvinner.

 

 

 

 


...en stjärna har slocknat och vi kommer sakna honom.

 


Att kära ner sig...



Jag har gjort det igen. Jag har gått och blivit helt tindrig i ögonen och kärat ner mig totalt. Ja det är nästan så att jag går omkring och småler för mig själv. Jag tänkte att jag skulle sova på saken för att se om det gick över. Men imorse när när jag vaknade kände jag samma sak. FAN. Så nu har jag klickat hem dess god damn lovely Sugerfree Shoes vid namn Agatha.




































Från: Nelly.com


Tema trosa förtsätter...



Jag är som många andra tjejer väldigt förtjust i Hanky Panky trosorna. De är verkligen så sköna som alla säger att de är och det skadar inte att de faktiskt är väldigt snygga med. Dock svider det lite i på kontot när man ska köpa sig dessa då de inte är de allra billigaste paren av l o v e l y man kan köpa och täcka sin lilla söta med. Jag hittade iaf den här dregel framkallande boxen i morse.


...Bild: Hanky Panky

Att hjälpas åt...



Så här kan det se ut när min sambo tar hand om tvätten. Då förvandlas mina trosor till en hatt som passar lika bra på huvudet som trosorna i vanliga fall passar på min.. ehm nedre region.

 



Tips från coachen...


Ja vem vill inte se sitt absolut besta ut och vem är inte bättra som coach än min alldeles egna favorit tjej.






Tree house...


När jag var liten drömde jag om att bo i ett hus uppe bland träden. Och vem skulle inte vilja bo där? Verkar finnas ett för var smak.





















Happiness in a bottle...


 

Likes | Tumblr




Likes | Tumblr (clipped to polyvore.com)

Things I do when i'm bored or sick...


 



My dream cake...


När jag fyller år drömmer jag om denna tårta.








...bara synen av den gör mig glad.



Iphone you...


Fick en överraskning på posten igår. Åh nej ingen Iphone men det hade ju inte varit helt fel. Men det va nästan som en slags biljett till en Iphone. Ja jag fick min mobilräkning som va oroande låg denna månad... ja jag sa det, OROANDE låg. Så jag knepade och knåpade och kom till sist in på mian sidor på telia och kom fram till att jag betalat av min mobil. yey! Men bad gör man då?.. Jo jag börjar intensivt kolla igenom alla mobiler som finns på marknaden och slänger ut en fåning statusuppdatering på facebook där jag skricker ut min nuvarand mobil jakt. Folk börjar gapa om Iphone och jag nappar. Ja jag vill ju vara som alla andra och ingå i familjen Iphone så varför inte. Ni vet ju vad man brukar säga -"En är ensam flera är ju roligare." Eller hur va det där nu igen? Saken med Iphone måste iaf undersökas då jag vill ha en bra kamera på min mobil.. så det kan nog bli en tripp i lite affärer. Och vem gnäller egentligen över sånna saker?

...väldigt fin.

 


 


Problemlösning...



Jag älskar verkligen den här tjejen. Här har hon tagit upp det här stendiga problemet med bland annat killar som vill dansa med en (gnida sig mot en) på krogen.





Skrattblandad gråt...



Idag va det inskrivning på sommarkursen. Tro och Ateism är sommarens tema och det verkar bli riktigt kul. En lärare som är lika snurrig som en karusell men även lika rolig. Jag har dock redan hittat hans brist... Ja ni kan väl få se själv.


 

Ja det är med skrattblandad gråt man antecknar det han pratar om och skriver på tavlan. Hänger ni med? Detta är dock bara halva tavlan.

 


 


Ungefär ett år sedan...



Ja då va det lite mer än ett år sedan jag va och skrev här. Anledningen? Privat. Ganska obetydande igentligen och näst intill löjlig men väldigt betydeande och minst sagt inte alls löjlig just då. Mycket har hänt.

Jag har lästa massa fler kurser,
jag har flyttat ihop med mitt hjärta i en fin gammal lägenhet.
Sommaren har kommit för att gå för att nu komma igen.
Min pappa och mamma har byggt sig en badtunna på baksidan av sitt hus,
hundarna skäller alltför likt förra året men jag,
ja jag har spart ut mitt hår för att sedan klippa av mig det igen.

Få se vad mer...

Jo jag (vi) har blivit med hus för att sedan bestämt mig (oss) för att inte riktigt ha råd.
Jag dricker nu mer grönt te och känner mig nyttig.
Jag ska på kryssning längs Italienskakusten,
kika på Pompeji, sola, äta glass och bli kär i mig själv.
Jag har ett halvår kvar av mitt nuvarande liv och sen startar jag ett nytt.
Jag har lärt mig uppskatta nya saker,
så som Remington Steele och tillgången till en egen trägård.
Jag har haft konstiga drömmar som sätter tankarna på spinn,
och kära återseenden med staden i mina drömmar.