Vi är flickor och vi kan...

 
Det va ju inte bara en buske... nej nej det va en liten stenkant också...

   


...jag skattar mig dock lycklig, det va inte jag som körde, inte mina föräldrars bil och inte mitt samete. 

Jag är 3205...

Vad är detta!?... nu ska vi inte bara prata med kunderna (pansionärerna) vi ska även "logga in" oss på deras telefoner  så fort vi kliver innanför tröskeln, sedan jobba och sedan innan vi loggar ut oss, meddela en jobbigt övertrevlig tant (dator-tant) som uttalar allas namn hur muppigt som helst (ursäkta uttryckat) precis vad det är vi har gjort hos kunden. Och om vi sedan åker ut på ett larm till en kund så ska vi göra samma sak fast prata in på en telefonsvarare vad kunden ville... typ; hjälp från toan, leta efter en keps lr ville ha ett glas mjölk. Jag menar.. hur noggranna ska man vara egentligen?


Nu till något helt annat... 
Du har hittat någon som du gillar och som gillar dig tillbax... va med den personen och sluta vela och gnäll..
tänk om jag kunde få hitta någon sådan, då skulle jag bli jätte glad och verkligen ta tillfället i akt!.. För det är inte ofta med träffar någon som man klickar med.... så ja jag blir både avis och bannad på dig! Antingen så tar du dig i kragen och tar tag i det här eller så tar du avstånd i från hela grejen. Man ska inte tippedi-tåa runt en sånhär sak.

Sommaren är här och det känns...

Nu är sommaren här på riktigt, och jag mår så himmla bra!

Har till och med försökt mig på ett slags "sommarlov" innan jag börjar jobba nästa vecka... går sisådär bra, men det har blivit lite stunder i solen tillsammans med vännerna!


De senaste veckan har jag hunnit klart med allt skolarbete och fått betyg i alla ämnena *pustar ut!*.. nu behöver man inte stressa mer. Jag har även varit på en välbehövd kryssning, va så himla roligt! och vi hade även kanon väder hela helgen!

Ni ska få en mysig sommar låt att lyssna på också: