Trötter...

Ner krypen under ett varmt täcke och väntar nu på John Blun.

Lördagen gick ut på att hjälpa pappa på bästa sätt att byta däck på min bil, så jag följde med mamma för att göra stan ist. Kändes som att det var bäst att hjälpa pappa genom att hålla mig ur vägen helt enkelt.

Mamma och jag fick oss en hel del goda skratt och fick flumma av oss lite på vår tripp så vi kom hem och va relativt normala, anlände med pizza och tårta i hösta hugg hem till en hungrig fader som gjort sig förtjänt av tårtan... tråts att han medans vi varit borta ätit upp pajen som jag gjorde igår.

Nä nu blir det sova av!


Tiden räcker inte till...


Har haft mycket nu på sistone, allt från plugg till egna tankar. Så jag har inte riktigt varit mitt vanliga jag den här veckan.
Jag börjar dock komma tillbaka lite men det kanske bara beror på att det är helg för tillfället och för att jag fick ett väldigt uppiggande tfn samtal idag, det va efterlängtat.

Jag hade velet åkt upp till Ljusdal nu i helgen också för att träffa en saknad och underbar vän men jag kan aldrig få mig att bege mig dit upp. Jag fegar jämt ur, blir ganska besviken på mig själv fakriskt! Och jag hoppas verkligen inte att du tar illa upp hjärtat, för jag vill verkligen träffa dig!

Har iaf haft väldigt mycket att göra i skolan på sistone plus att jag har lidit av huvudvärk hela veckan så det har inte underlättat. Har varit frustrerad, gråtfärdig och lite arg också faktiskt. Föräldrarna har fått höra på klagomål och vänner har fått lyssnat till mina frustrerade ord på kvällarna. Och det tackar jag för att ni ställer upp så pass mycket.

Måndag...


Idag har jag varit och pluggat hos Gunilla, har dock varit kanon trött och seg idag. Det har typ känts som att jag har gjort ett hårt träningspass i kroppen. Så pluggandet vart minnemalt då vi båda höll på att somna i varsin ända av soffan. Men imorgon är det en nu dag och då är det nya tag.

Har förresten börjat mitt nya liv idag (mm vet det är ju inte första gången, men nu jäklar) det blir points räknande framöver nu (mmm jag vet, vist är det skratt retande) Men det har ju gått bra idag iaf.  


Geografiskt handikappad...

Fan fan fan fan..... Jäkla vekling!


Nu får det vara nog!!!

Visa att ni faktiskt har  något annat än bara flimmer bakom pannbenet. Höj din röst!
 
I våras startade tidningen VeckoRevyn en kampanj "Nu får det vara nog!" där samhällets syn på kvinnors "skuld" vid våldtäkt ifrågasattes. Det visade sig att av 1492 kvinnor i åldrarna 18-25 år så tyckte 28% att skulden kan ligga hos tjejen, om hon blir våldtagen. Nu kommer uppföljningen av denna kampanj, som hittills fått över 22 000 namnunderskrifter på VR:s sajt.


Gå in här för att skriva på namninsamlingen: http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

WoW!!!



Bli medlem här ----> http://www.gratisgen.se/?ref=94611  och få GRATISgrejor!

Allt från playstation, sodastreamer och sex and the city boxen kan bli din.

...


...


Mys och spelkväll...

Igår hade vi anordnat en mys och spelkväll hemme hos Gullan för typ 10 pers. Jag anländer lite före så jag ska kunna hjälpa till med förberedelserna av tilltuggen och för att få lite härliga skratt innan.

       
               Gullan in action           Fix och trix med salami         Slutresultat


     
                            
Tack för att en trevlig och mysig kväll men er underbara människor!



Och ett speciellt tack till min lilla stjärna!




Mingelservett...



 







Jag tar förgivet att ni förstår att det ligger mycket humor bakom svaren på servetten...



Syns svaren dåligt?..

Känner mig duktig men trött...


Idag har alla klasser fått redovisa sina studiebesök för varandra, gick faktiskt bra och nu känner jag mig väldigt lättad.
Knatade sedan iväg till min VFU plats tillsammans med Sara, pressenterade mig och kikade runt lite. Sen va det handling på schemat och sen hem för att laga mat och städa... så nu känner jag mig lite sådär lagomt nöjd med dagen och mig själv. Men är dock väldigt trött..



 

Skrattade så jag fick ont...


Han har verkligen förmågan att snacka skit och ordbajsa så att man skrattar att man får ont i kinderna... Har nu lärt mig både om USA:s presidenter och extrema sexuella "lekar/böjelser".. Vi bugar och bockar för denna hel sköna och underbara männska. Tack Magnus Betnér för en klockren kväll! *ler*