...






I'm an open book instead...








...



Hör ofta att jag har en konstig musiksmal och det kan stämma, men jag skiter i vad ni andra säger. Jag är jag och så ska det alltid förbli. Ännu en udda och icke älskad låt (av vissa), jag är dock förälskad i den!


Tegan and Sara - Back In Your Head



Just för att det är Snygg-Erik...



Okej nu kör vi. Jag har under de senaste veckorna varit arg, ledsen, frustretad och helt jäkla klyven så nu är jag så jäkla less på mig själv att jag blivit tom. Ja jag har nog faktiskt blivit tom. Jag är glömsk, virrig och oangagerad, inte ens en liten gnutta jag-är-kär-i-alla-killar-jag-ser-vårkänsla finns att plocka fram. Jag har nu haft min terapi vecka tillsammans med Sara och den gick i fjortisens tecken (otroligt roligt), frågan är dock om jag har blivit nå smalare av denna vecka? Nä skulle inte tro det. Men vad gör väl det, det är ju faktiskt insidan som räknas!  Fast så säger ju bara fula människor (okej det där fattar inte alla, men det va så intärnt som det bara kan bli).

Lill-lördag är det idag och då äre Roomservice och GA som gäller. I kvällens Roomservice är de ett projekt med E.M.D och jag ogillar verkligen att erkänna att Snygg-Erik faktiskt är just det snygg. Mörka killar får mig att drömma, så sitter därför med ett löjligt leende på läpparna och myser på samma gång som jag känner den där motviljan i magen just för att det är Snygg-Erik vi pratar om här.





avslutar väl med att säga - Du vill ligga med mig men det går inte.



Känslor rullar in som det ska, det går bra nu...







Nu får det bli sommar snart...



Idag var jag iväg på min intervju på Gävle omvårdnad. Jag gjorde som en vän uppmanade mig att göra, jag smackade på ett leénde och gick dit. Gick väldigt bra måste jag medge, efter en timmes små prat med Ingrid (och även lite mer vetande om just henne) släntrade jag nöjt ut till bilen där Sara satt och väntade. Och om jag inte tror fel om min lilla tossa så hade hon duktigt och bra "flashat" lite hud för killarna som jobbar på Ericsson. Okej vifftat lite med ögonfransarna då iaf...







Sara flyttar in...

Ja nu har man tillhört familjen Lundén i några dagar, måste medge att det inte alls var fel. Haft både en syster och en lillebror i någon dag. Sitter nu hemma i min egen soffa men packade givetvis med mig den bästa medlemen av Lundén familjen med mig och hon sitter nu troget bredvid mig.

Smile even if it hurts like hell...


...











Jag kan inte flytta härifrån....












Tema Grillning...



Ja riktigt trevligt och skrattande roligt också. Inte en så illa påsk iaf, och då har jag inte ens sett varken påsk-kärring eller påskgodis. Nej den här påsken har handlat om vänner, fest, nya bekantskaper, lekar och att äga killarna i Kubb.






                                                                         Lekarna i full gång











What the *biiiip* ass...

Nej nu vet jag inte om jag ska sätt stopp! Vad är det här?.. 
Är det inte den ena så är det den andra, så jag borde nästan skratta.
Har dock insett många av mina egna brister på sistone och oj vilka jobbiga ena det är.


Japp nu va det tammefan vår...



Nu tror jag det är kört, nu har vårkänslorna slagit in och jag inntar min position som ständigt kär i allt manligt som rörsig. Ja den här känslan dimper ner varje vår och jag springr runt som på små rosa moln och ser allmänt borta ut bara. Jag är fan vårkär i allt och alla och mysbehovet klumpar sig nästan i hela kroppen. Ja ge mig lite eller mycket jag suger åt mig allt. 










- "Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort."


Star Wars ...



Det är inte alltid lätt att förstå sig på handlingen i en film, här läggs det upp på ett lätt och noggrant sätt. Med lite mer ingåenge beskrivningar på vissa karaktärer i filmen, jag tycker även att det framgår hur elak Dart Wader egentligen är.










Winter just wasn't my season...



And I find it kind of funny I find it kind of sad, cause these words are my diary, screaming out loud and I know that you'll use them however you want to. I want so much to open your eyes 'cause I need you to look into mine, if I just lay here would you lie with me and just forget the world? I don't quite know how to say how I feel, the anger swells in my guts and I won't feel these slices and cuts. I need your grace to remind me to find my own, show me how you do it and I promise you that I'll run away with you.

Color me blue I'm lost in you, don't know why I'm still waiting. But, my God, it's so beautiful when the boy smiles and these mistakes you've made, you'll just make them again. I missed the good part then I realized that I started looking for a warning sign. Life's like an hourglass, glued to the table and no one can find the rewind button. The truth is, I miss you. I find it hard to take. I don't know where, confused about how as well I started looking and the bubble burst, a warning sign. Get up, get out, get away from these liars, just know that these things will never change for us at all. Why'd ya have to be so cute? It's impossible to ignore you. Must you make me laugh so much? It's bad enough we get along so well. Lost and lonely, you're just like a dream, the dreams in which I'm dying, the best I've ever had. I find it hard to tell you you're just as far in as you'll ever be out. I started looking for excuses. All around me are familiar faces. Worn out places, worn out faces. I don't know anything at all, look right through me.