Rensa är bra för själen...



Idag drar mor och far till varmare breddgrader och lämnar vovvarna med mig. De små liven sussar sött nu här intill och mina stackars föräldrar har precis fått borda planet som de skulle ha gjort vid 17 tiden idag. Ja det va ju bara en si sådär 8 timmer sent.

Själv så har jag spenderat dagen med att rensa i mina skåp och lådor hemme i min lägenhet. ja det vankas flytt och då måste det rensas ut. Jag slänger till och med skor och kläder, och det mina vänner är en S T O R grej för mig. Kan upplysa er om att jag kommer känne en töntig separationsångest. Jag har även hunnit med att pysla med alla de olika små projekten jag för så längesedan börjat med, som min ram t.ex.


 




100403



Solen strålade och humöret var på topp. Så vi gjorde som alla andra vettiga människor och begav oss ut i solen för att kanske, ja kanske få någon annan nyans än likblek och möjligen några fräknar. Efter att vi sugit åt oss av det vackra vädret slängde vi oss in i Rödafaran och brummade iväg som ett skott till affären och införskaffade lite gott kött, sallad och fetaost. sedan for vi hem och satte igång grillen för första gången i år. Det var skadligt gott kan jag lova.



En dag full av mys i solen, god mat och skratt.