Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt...


För någon dag sedan satt jag här med min kusin som hade en brutal tomhet inom sig. Vad gör ni pojkar med oss flickor egentligen? och är vi kanske lika hemska mot er? Jag känner tyvärr igen min kusins tomhet där det är meningen att ett hjärta ska sitta. Som om någon jut har slagit en i magen satt luften har gått ur en och samtidigt fyllt en med en slags växande klump av obehag och frustration. "Boys are stupid" klingar fint där vi sitter i min soffa och stirrar på ett sms som nyss skickades till hennes mobil. Gud vad jag längtar tillbaks till den tiden då man var liten och man inte hade ett enda orosmåln på himmelen.


 





Varför inte...



Jag är väldigt fascinerad av stjärnor och tycker att det är bland det vackraste som finns att titta på en stjärnklar himmel. Det ger ett slags lugn i hela kroppen som man inte får av något annat. Kommer ni ihåg för några år sedan när det va så populärt att ha självlysande stjärnor i taket? Ja jag hade självklart sånna och jag njöt av tanken att få släcka lampan och ligga där och kika upp i tacket på stjärnorna som lyste ner på mig. Jag snubblade nyss över en lite mer modern variant av "stjärnor i ditt sovrum".






Laser Cosmos från iwantoneofthose.com




LaserPod från coolstuff.se





Kalles chokladfabrik?...



Ja nu har jag efter en lång sommars slit och släng jobb haft några dagar att vila upp mig på. I fredags fick jag besök av min kära bror och hans underbara Malin. Vi var ut och åt och hade det trevligt tillsammans med några vänner till min bror och tog oss senare hem till mor och far för några härliga dagar med sol, bad, grillat, pormenader, utflykter och en liten tripp till Chokladboden där vi både mummsade och drack choklad.

Nu har jag lämnat landet för att inta sitt ställning i soffan i min tomma, tysta lägenhet i stan. Kan kanske behövas någon dag med tystnad och ensamhet innan mina ynka 40 kvm kommer översvämmas av människor som ska fira mitt medlemskap i "halvvägs till 50" klubben. Japp liten blir stor, hela 25 stor blir hon.






Hemklickat...








Gefle by foot...













Fyra arbetsdagar kvar...



Tack gode gud att det bara är fyra dagar kvar! Eller ja okej det är fem men en av de dagarna är jag ledig. Jag har nu svettats och slitit hela sommaren och är trött på att vara de  underbara och krävande pansionärerna till lags hela tiden. De är faktiskt små guldkorn som är helt fantastiskt charmiga och underbara för det mesta, men ibland kan man inte annat än att bryta ihop och vilja kräkas på de stackars små underbara liven. Nej nu vill jag ha "semester" det är jag förtjänt och jag ska tvinga mig på hemam hos mina föräldrar och gotta mig på deras bekostnad (jag kräver inet mycket, bara att de är lite familjär rörelse runt om mig och att jag har en filt att krypa ihop under på natten). Där ser ni jag är inte en allt för krävande dotter.